Viaplay kokemuksia – TV-sarjat, elokuvat ja sport 2023-2024

Esittely ja kokemuksia nyt myös Viaplayn TV-sarjoista ja elokuvista. Mukana yhä sport, mutta nyt kaudelle 2023 – 2024.

Talleta 30€, saat heti 60€ bonuksen (vedonlyönti 200% 60€)

Bonusehdot

Talleta 30€, saat heti 60€ bonuksen (vedonlyönti 200% 60€)

 

LISÄJÄNNITYSTÄ! Katso uudet veikkausbonukset tai parhaat bookkerit!

Alun perin vuonna 2007 perustettu Viaplay on kasvattanut suosiotaan Suomessa viime vuosina. Kyseessä on loistava palvelu niin urheilufaneille kuin sarjoja ja leffoja putkittavillekin katsojille. Tarjolla on tuhansia elokuvia, tv-sarjojen tuotantokausia sekä huippu-urheilua eri puolilta maailmaa.

Palvelun voi tilata itselleen osoitteesta viaplay.fi, eikä tilaaminen vaadi Viasat-televisiokanavan käyttöä. Sivustolla on myös täysi lista tarjonnasta juuri tällä hetkellä. Jos haluaa katsoa pelkkiä elokuvia ja tv-sarjoja, voi palvelua kokeilla ilmaiseksi  yhden kokonaisen kuukauden ajan. Tämän jälkeen maksu on 9,99 € per kuukausi. Urheilupuolta ei voi kokeilla ilmaiseksi, vaan kuukausimaksu on heti ensimmäisestä kuukaudesta lähtien 29,99€/kuukausi. Viaplay Total sisältää sarjat, elokuvat sekä urheilun. Tämä ”koko setti” maksaa kuukaudessa 34,99€.

Selvennykseksi vielä paketit:

Tiesitkö, että < palvelu on suljettu) on vuoden 2022 täysin veloitukseton live stream palvelu, jolla on erittäin runsas tarjonta urheilua?

  • ViaPlay sport: 29,99€/kk. Tilauksen voi lopettaa milloin vain haluaa. Sisältöön kuuluu urheilu (mm. urheilu, jääkiekko ja kamppailulajit), kaikki TV-sarjat sisältäen lastenohjelmat. Tämä paketti ei sisällä elokuvia.
  • ViaPlay Total 34,99€kk. Täysin sama tarjonta ja ehdot, mutta lisäksi elokuvat. Melko pienellä summalla saa siis elokuvat mukaan, joten se on harkinnan arvoinen lisä. Myös Total on palvelu, jonka voi peruuttaa milloin vain haluaa.

Viaplayn tarjontaa voi seurata yhdellä tilauksella tietokoneelta, tabletilta, älypuhelimelta, pelikonsolilta tai omasta Smart TV:stä. Mistä milloinkin parhaiten sopii!

Katsominen onnistuu niin Playstationilla, Xboxilla kuin minkä tahansa merkkisellä älytelevisiollakin. Myöskään tablettien tai älypuhelinten merkeillä ei ole väliä, ja katsoa voi niin Android- kuin iOS-käyttöjärjestelmillä. Palvelu toimii myös ChromeCastin kautta. ChromeCastin kautta Viaplaylta voi katsoa Android- ja iOS-laitteilta, joihin ChromeCast on liitetty.

Jos sinulla on Viasat-kanava televisiossasi, pääset käyttämään myös Viaplay-nettipalvelua täysin ilmaiseksi. Alta voit lukea lisää kokemuksia Viaplay-palvelusta. Voit jättää artikkelin alle myös omia kommenttejasi aiheesta, jos olet eri mieltä artikkelin sisällöstä. Ja vaikka et olisikaan, sillä jokainen kommentti on todennäköisesti Viaplayn tilaamista pohtivalle hyödyllinen.

Mikä on Viaplay?

Viaplayn omistaa ruotsalainen mediayhtiö Modern Times Group. Viaplayn ja Viasatin lisäksi yhtiö omistaa useita tv-kanavia Ruotsissa sekä esimerkiksi cdon.com-verkkokaupan. MTG on listautunut Tukholman pörssiin.

Viaplay on yhtiön nettipalvelu, joka on samankaltainen kun kenties hieman paremmin nykyisin tunnettu Netflix. Suurimpana erona Netflixiin Viaplayssa on sen tarjoamat laajat urheilulähetykset, joita Netflix ei tarjoa lainkaan. Myös tarjonta on täysin erilaista TV-sarjojen ja elokuvien osalta. ViaPlay tarjoaa enemmän ja laajemmin kun taas Netflixin erikoisuus on sen itse tuottamassa sisällössä eli Netflix original elokuvissa ja sarjoissa.

Urheilu on ollut alun perin Viaplayn ja Viasatin päätuote, tv-sarjojen ja elokuvien laajat valikoimat ovat tulleet mukaan kuvioihin vasta myöhemmin. Nyt vuonna 2018 ne ovat jo itsestään selvyys ja olennainen osa ViaPlay Total paketin tarjontaa – vaikka toki sarjat kuuluvatkin myös Sport pakettiin.

Viaplay sport kokemuksia

Viaplayn urheilulähetysten valikoima ei jätä yhtäkään urheilun ystävää kylmäksi. Vastaavaa lajivalikoimaa ei muualta löydy. Katsottavissa on useita jalkapallon huippusarjoja, jääkiekosta NHL:ää ja KHL:ää, jenkkfutista, golfia, tennistä, koripalloa ja niin edelleen. Huippu-urheilu kuin huippu-urheilu, se löytyy Viaplaylta.

Esimerkiksi jalkapallon tarjonta on kattavaa. Englannin jalkapallon ystäville on tarjolla Valioliiga, FA Cup ja Englannin Liigacup. Muutenkin jalkapallotarjonta on laajaa, sillä onhan mukana mm. Ligue 1 (PSG, Neymar, Mbappe jne), raudanluja Saksan Bundesliiga ja UEFA Nations League. Erikoisuutena löytyy myös kiinnostavia pienempiä sarjoja, jonka kärkikamppailut varsinkin ovat erittäin kiinnostavia. Tälläisiä sarjoja ovat mm. Skotlannin ja Belgian ylimmät sarjatasot.

Golf on myös olennainen osa tarjontaa. European Tour, LPGA tour, Ryder Cup, WGC sekä major-turnaukset. Jääkiekosta suosituimmat ovat NHL, KHL ja World Cup.

Mainittakoon vielä Nascar, MLB (baseball), Speedway GP, Euro League Basket, UFC, nyrkkeily, käsipallo ja NFL!

Tavallisten urheilulähetysten lisäksi urheilupuolella on nähtävillä kattava valikoima erilaisia urheiluaiheisia dokumentteja.

Esimerkiksi isojen nyrkkeilyotteluiden ja UFC-otteluiden ollessa ajankohtaisia Viaplay näyttää myös näitä. Yksittäisiä suuria otteluita voi ostaa usein myös kertamaksulla, jos ei halua ostaa itselleen kuukausitilausta. Helpoiten näidenkin näkeminen kuitenkin onnistuu kuukausitilauksen ostamalla ja seuraamalla Viaplayn uutisointia.

Jenkeistä on mukana maailman suosituimpia sarjoja kuten NHL, NFL, MLB ja Nascar!

Viaplay kokemuksia NHL

Suomessa varsinkin NHL-fanit suosivat Viaplayta. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että palvelu näyttää jokaikisen NHL-ottelun! Koska ottelut tulevat usein suomalaisten kannalta huonoon vuorokaudenaikaan, ovat ne nähtävillä suorien lähetysten lisäksi myös 48h ajan ottelun jälkeen. Runkosarjan 82:ssa ottelukierroksessa sekä pudotuspeleissä riittää jo monelle urheilufanille rahanvastinetta enemmän kuin tarpeeksi. NHL-faneilla on lisäksi pääsy NHL Game Centeriin.

KHL:n puolelta Viaplay lähettää runsaasti otteluita ja pääkohteena on totta kai Jokerit, joka on myös kaudelle 2018-19 hankkinut erittäin kiinnostavia pelaajia.

Viaplay kokemuksia Valioliiga

Viaplay KokemuksiaViaplay näyttää useita Valioliiga-otteluita viikossa. Jos samanaikaisesti pelataan useita otteluita, näytetään vain yksi otteluista suorana. Loput voi katsoa pelipäivän päätteeksi jälkilähetyksinä. Valioliigan lähetykset ovat ViaPlayn suosituimpia.

Viaplay NFL

Viaplay NFLSuomalaiselle amerikkalaisen jalkapallon seuraaminen voi olla hankalaa, sillä Suomen kanavilta lähetyksiä on turha yrittää etsiä. Viaplayn kautta tämäkin onnistuu, sillä palvelu näyttää todella kattavasti yhdysvaltalaisen NFL:n otteluita. Suomalaisilla urheilufaneilla on usein tapana katsoa vain liigan loppuottelu Superbowl, mutta tarvittaessa onnistuu myös todella monen muun ottelun katsominen!

Viaplayn tv-sarjat & elokuvat

Viaplay ElokuvatPalvelun tv-sarjojen ja elokuvien valikoima on niin suuri, että kukaan palvelun käyttäjä tuskin ehtii katsoa valikoimasta puoliakaan. Amerikkalaisten maailmanlaajuisten suosikkien lisäksi Viaplayssa on hyvä valikoima myös pohjoismaisia sarjoja sekä elokuvia.

Tunnetuimpiin sarjoihiin kuuluvat esimerkiksi legendaariset piirrosarjat kuten Futurama, Family Guy sekä South Park. Näitä sarjoja ei ole nähtävillä missään muissa netin striimauspalveluissa. Sarjojen lukemattomat jaksot pääsee kuitenkin kaikki katsomaan Viaplayssa.

Draamasarjoista suurimpiin nimiin kuuluvat esimerkiksi Mad Men, The Walking Dead ja hiljattain ”comebackin” tehnyt Prison Break. Komediapuolelta löytyvät esimerkiksi 2000-luvun klassikko How I Met Your Mother ja tätä edeltävän vuosikymmenen Seinfeld.

Katsottavat on ryhmitelty kätevästi eri ryhmiin. Näitä ovat esimerkiksi TOP 10, Kriitikoiden ylistämät sekä eri genret komediasta actioniin. Mukana on tuotantoja suuryhtiöiltä kuten BBC:ltä, Sonylta, Foxilta ja Warner Brothersilta.

HUOM! ViaPlay sarjojen ja elokuvien tarjonta vaihteelee urheilutarjontaa enemmän. Siksi ne kannattaakin tarkistaa ViaPlayn omilta sivuilta.

Viaplay lapsille

Viaplay LapsilleViaplayn uusimpiin aluevaltauksiin kuuluu lapsille suunnatun ohjelmiston tuominen mukaan valikoimiin. Nykyisin palvelusta löytyykin suuri valikoima erilaisia lapsille suunnattuja sarjoja sekä elokuvia. Mukana on esimerkiksi suurin osa Disneyn legendaarisista elokuvista. Sarjojen puolelta löytyvät kaikki lasten suosikit aina Peppa Pigistä Angry Birdsiin.

Viaplay ilmainen kokeilu

Viaplayta pääsee halutessaan kokeilemaan yhden kuukauden ajan ilmaiseksi. Tämän tarjouksen voi käyttää vain kerran, sillä se on tarkoitettu ainoastaan uusille asiakkaille. Jos tilausta ei lopeta ilmaisen kuukauden sisällä, jatkuu se automaattisesti maksullisena. Jos siis haluat käyttää vain ilmaisen kuukauden, kannattaa muistaa lopettaa tilaus ajoissa. Tämänkin jälkeen tilauksen voi luonnollisesti lopettaa milloin tahansa.

Urheilutarjonnan kohdalla ilmaisuudesta ei ole hyötyä, sillä tarjous ei koske urheilutarjontaa. Ilmaisen kuukauden voi siis käyttää ainoastaan elokuvien ja tv-sarjojen katseluun. Jos haluat katsoa urheilua, on sinun maksettava tilauksesta heti ensimmäisestä kuukaudesta lähtien. Tämänkin tilauksen voi lopettaa milloin vain, eli voit ottaa sen halutessasi vaikka ainoastaan yhdeksi kuukaudeksi. Tällöinkin tilaus täytyy muistaa itse lopettaa, tai se jatkuu itsestään.

Viaplay asiakaspalvelu

Yhtiö tarjoaa kätevää asiakaspalvelua, joka on todella hyödyllinen ongelmatilanteissa. Sivuilta löytyy lisäksi kysymyksiä & vastauksia-osio, joista löytyvät vastaukset moniin kysymyksiin. Jos ongelma ei ratkea siellä, voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Kysymykset lähetetään lomakkeella joka löytyy sivuston Asiakaspalvelu-kohdasta. Viaplay lupaa vastata kaikkiin kysymyksiin 0-12 tunnin sisällä.

Päivisin on tarjolla lisäksi live chat sekä puhelinpalvelu, joissa vastauksen saa välittömästi. Puhelimella voi soittaa arkisin klo 10.00 – 19.00. Esimerkiksi suurten urheilutapahtumien yhteyksissä asiakaspalvelun aukioloaikoja usein pidennetään.

Viaplaylle rekisteröityminen                  

Palvelun käytön aloittaminen on nopeaa ja helppoa. Sinun tarvitsee vain siirtyä Viaplayn sivuille, jolloin eteesi aukeavat vaihtoehdot erilaisista tilauksista. Näistä valitset haluamasi, ja tämän jälkeen maksat tilauksen. (Paitsi jos kyseessä on ilmainen kuukausi-tarjous) Palvelu on käytettävissäsi välittömästi, teitpä rekisteröitymisen mihin vuorokaudenaikaan tahansa.Viaplay kokemuksia 2022

Viaplay tarjoaa kaikkea edellä mainittua myös vuonna 2022. Jo mainittujen lisäksi palvelu paranee entisestään, sillä uusia tv-sarjoja ja elokuvia lisätään palveluun jatkuvasti. Vuonna 2022 valikoima on suurempi kuin koskaan. Urheiluvalikoimaa pyritään sitäkin päivittämään jatkuvasti.

Katso myös suomenkieliset nettikasinot 2023!

Viaplay – lukijoiden kokemuksia

Onko palvelu mielestäsi parempi kuin Netflix? Entäpä HBO? Tarjoaako joku muu striimauspalvelu netissä paremman urheilulajivalikoiman? Mikä on tv-sarjojen ja elokuvien laita? Kerro mielipiteesi kommenteissa ja mielellään vuosiluku mukaan esim. 2021 – 2022!

One Reply to “Viaplay kokemuksia – TV-sarjat, elokuvat ja sport 2023-2024”

Vastaa

Kasinot
Winnerz

Vedonlyönti: 20€ riskitön veto. Yhteensä 350 ilmaiskierrosta + päivittäinen käteispalautus.  

Moi Casino

200% 1000€ + päivittäinen 10% cashback

Kunkkukasino

100 % 500€ + 50x Gates of Olympus 1000

Novibet

Kasino 100% 300€ + 150x Legacy of Dead. Vedonlyönti: 100% 100€