Ilmaiset streamit – NHL, MLB, tennis, CHL, SHL, jalkapallo live stream 2021

Ilmaiset urheilu live streamit 2021 kiinnostavat monia – eniten tietenkin isot lajit kuten jalkapallo, jääkiekko (NHL ym.), NBA koripallo, golf, snooker ja tennis, mutta myös pienemmät kuten darts.

Yksi suosittu palvelu on ”betsaa ja katso” Unibet-TV (ei ilmainen, vaatii talletuksen, mutta itse katsominen on veloitukseton). Sillä on tarjolla paljon erilaista urheilua. Vedonlyöntikohteita on runsaasti, mutta yllättävän paljon on tarjolla myös pelejä, joita näytetään livenä ”live streaminä”.

Se ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto, vaikka onkin se jota pääosin suosittelemme ja se on ensimmäisenä käsittelyssä. Artikkelin lopusta löytyy keskustelu, johon live stream linkkejä voi jakaa sekä chat, joka on myös käytössä.

Katso myös bonukset ja suositut vedonlyönti ilman rekisteröitymistä sivustot! Pikavedonlyönti löytyy myös Pelipisteen bonuslistalta.

Mitä Unibet-TV tarjoaa? Urheilu live stream 2021 valikoima on kattava ja ne ovat täysin veloituksettomia, mutta tarkoitettu vedonlyöntiin, joten pelitilillä tulee olla vähintään 0,10€ jotta voi katsoa lähetyksiä. Eli vaikka Unibet-TV on veloitukseton, ei voi sanoa, että se olisi ilmainen.

  • Jalkapallo live stream 2021: La Liga, Ligue 1, Serie A, Bundesliiga, Mestarien liiga karsintaotteluita, Eurooppa liiga karsintaotteluita, muiden maiden pääsarjojen otteluita, alasarjojen otteluita.
  • NHL lähetykset 2021 – 2022!
  • Golf live stream. Toisinaan myös tarjolla!
  • Snooker live stream. Tarjontaa toisinaan.
  • Jääkiekko live stream: CHL eli Champions Hockey League ja Ruotsin SHL ottelut. Toisinaan on tarjonnassa ollut myös muita pelejä, jopa maajoukkueilta.
  • Tennis live stream 2021: Runsaasti tennistä tarjolla. Turnauksia näytetään hurja määrä ja otteluita samaan aikaan useita. Pienet ja suuret turnaukset ovat mukana. Tennistä on tarjolla erittäin runsaasti.
  • Jenkkilajit: MLB 2021 live stream ja NBA live stream 2021-2022 ilmaiseksi.
  • Pienemmät lajit kuten mm. darts live stream.

Sisältö tietenkin vaihtelee jonkin verran, mutta tämän hetken tilanne on helppo katsoa Unibetin sivuilta kunhan ensiksi rekisteröityy palveluun. Kyseessähän on vedonlyöntiyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen live stream lähetykset limaiseksi, mutta pelitilillä tulee olla vähintään euron verran. Itse asiassa vähempikin riittää, kunhan saldo ei ole valahtanut 0,00 euroon.

Siirry Unibetin sivuille.

Myös maksullisia löytyy, joita Viaplay (kokemuksia) on erinomainen vaihtoehto. Maksullisista urheilu live stream palveluista ei tässä kuitenkaan enempää vaan pidetään pääpainona ilmaiset. 777 chat on myös hyväksynty sen, että siellä jaetaan ilmaisia live stream vinkkejä muille käyttäjille. Se löytyy sivulta 777kasinot.com.

Tennis live stream

Nykyinen tennis on kehitetty 1800-luvun puolivälissä Englannissa. Siellä laji oli suosittu alussa yläluokan keskuudessa, mutta nykyisin tenniksellä on kymmeniä miljoonia harrastajia ympäri maailmaa.Tennikseen liittyy useita sääntöjä, jotka ovat muuttuneet vuosien aikana, mutta laji on kaikkiaan helppo oppia myös uusien harrastajien. Tennistä pelataan nykyisellään vajaa 24 metriä pitkällä ja noin kahdeksan metriä leveällä kentällä. Kentän pidemmän sivun jakaa kahteen yhtä suureen osaan verkko, joka on korkeudeltaan noin yhden metrin. Pelivälineinä toimivat pallot ja mailat.

Grand Slam -turnaukset

Tenniksessä pelataan neljä Grand Slam -turnausta, jotka keräävät suurimmat katsojamäärät. Kaksin- ja nelinpelejä pelataan samoissa turnauksissa, joten pelaaja voi halutessaan osallistua saman turnauksen kaksinpeleihin ja nelinpeleihin. Ensimmäinen Grand Slam -turnaus on nimeltään Australian avoimet. Kyseessä on aivan alkuvuonna käytävä turnaus. Keväällä pelataan Ranskan avoimet ja vain hetkeä myöhemmin maailman kuuluisin tennisturnaus Wimbledon. Syksyllä on vielä US Open.

Mainitsemamme Grand Slam -turnaukset pelataan erilaisilla alustoilla. Tenniskenttinä ovat kovapohjainen kenttä, nurmikenttä ja massakenttä. Australian avoimet käydään hitaimmilla kovilla kentillä, kun taas US Openissa pelataan nopeilla kovilla kentillä. Ranskan avoimissa pelataan massalla ja Wimbledonissa nurmella. Ennen jokaista Grand Slam -turnausta pelataan useita niinsanottuja lämmittelykilpailuja. Niillä pelaajille annetaan mahdollisuuksien mukaan hyvä valmistautuminen kauden yhteen kohokohtaan. Nurmella kilpailuja pelataan kaikkien vähiten.

Miesten ammattilaistennistä koordinoi Association of Tennis Professionals, kun taas naisten vastaava on Women’s Tennis Association. Ne järjestävät Grand Slam -turnauksien ulkopuolella jatkuvasti eri kokoisia turnauksia pelaajille. Esimerkiksi Indian Wellsissä, Monacossa ja Roomassa pelataan Masters-tason turnaukset. Nurmella ei ole edelleenkään omaa Masters-luokan turnausta. Se on lähitulevaisuudessa mahdollisesti muuttumassa. Ei pidä lisäksi unohtaa, että vuosittain järjestetään miehille Davis Cup ja naisille Fed Cup. Molemmat ovat erittäin suosittuja ja suuria tapahtumia.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

Muutamana mielenkiintoisena yksityiskohtana ammattilaiskiertueen pisin tennisottelu on kestänyt käsittämättömästi 11 tuntia ja viisi minuuttia. Kyseinen ottelu pelattiin Wimbledonissa vuonna 2010, kun kamppailussa kohtasivat Yhdysvaltojen kovasyöttöinen John Isner ja kokenut hyvä nurmipelaaja Nicolas Mahut. Ottelu päättyi Isnerin voittoon numeroin 6–4, 3–6, 6–7, 7–6 ja 70–68. Viimeinen erä kesti yksinään yli kahdeksan tuntia.

Toisena mainitsemme Sveitsin Roger Federerin, joka on ollut yhtäjaksoisesti pisimpään miesten maailmanlistan kärkipaikalla Hän on ollut siellä peräti 237 viikkoa ja yhteensä 300 viikon ajan. Federer on ollut Grand Slam -turnauksen välierissä 23 kertaa peräkkäin vuoden 2004 Wimbledonista vuoden 2010 Australian avoimiin. Alkuvuodesta 2017 sveitsiläinen voitti Australian avoimet, mutta hän jätti Pariisin väliin.

Parhaat aktiivipelaajat

Federerin ohella parhaina aktiivipelaajina tunnetaan Rafael Nadal, Andy Murray ja Novak Djokovic. Myös Stanislas Wawrinka on voittanut useamman eri Grand Slam -turnauksen. Naisten puolelta mainitaan ainakin Serena Williams, joka on pelatessaan turnauksen kuin turnauksen suurin mestarisuosikki. Myös Maria Sharapova ja Simona Halep lukeutuvat naistenniksen parhaimmistoon unohtamatta Petra Kvitovaa ja Angelique Kerberiä. Todellisena jokerikorttina mainitaan myös nuori latvialainen Jelena Ostapenko, joka voitti keväällä 2017 yllättäen Ranskan avoimet.

Suomalaiset tenniksessä

Jarkko Nieminen ja Henri Kontinen ovat aikakautemme tunnetuimmat suomalaispelaajat. Nieminen päätti uransa jo hetki sitten, mutta senkin jälkeen miestä on nähty vielä Davis Cupissa. Nieminen menestyi maailman yhdessä eniten kilpailullisimmassa lajissa hyvin, vaikka Grand Slameissa ei tullut todellista jättipottia. Kontinen puolestaan on keskittynyt nelinpelin pelaamiseen. Siellä hänestä on muodostunut koko tenniskiertueen yksi parhaimmista ja menestyksekkäimmistä nimistä. Vaikka nelinpelissä menestyminen ei ole ihan sama asia kuin kaksinpelissä, Kontinen on ylivoimaisesti maamme kirkkain nimi. Sen jälkeen taso laskee rajusti.

Suomalaistennis kaipaisi kipeästi lisää laadukkaita pelaajia ATP- ja WTA-kiertueelle, ja lähitulevaisuudessa se on realismia. Miesten puolella Suomen merkittävimpänä lupauksena on pidetty jo jonkin aikaa Patrik Niklas-Salmista. Hän eteni pari kesää sitten Wimbledonin poikien turnauksessa välieriin ylittäen odotukset. Naisten puolella odotukset kohdistuvat erityisesti Oona Orpanaan, sillä hänet on rankattu Euroopassa vuonna 2001 syntyneistä tytöistä neljänneksi. Orpana on opiskellut Haagan yläasteella ja treenannut Jarkko Nieminen Tennisakatemiassa. Orpana on valitellut, että esikuvia naisten tennikselle on Suomessa vähän.

Näkyvyys Suomessa

Erilaiset vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat mahdollisuuden lyödä vetoa tenniksen otteluista lähes vuorokauden ympäri. Samalla asiakkaat voivat katsoa ilmaiseksi lukuisten tennisturnausten otteluita live stream -lähetyksinä. Wimbledon tekee kuitenkin poikkeuksen, sillä vedonlyöntiyhtiöt eivät näytä Wimbledonin otteluita. Mikäli omaa maksukanavia televisiossaan, sieltä Wimbledonin otteluita voi seurata Eurosportin kautta. Sama maksukanava lähettää nykyään peräti jokaisen Grand Slam -turnauksen.

Loppuun mainitsimme, että suomalaistenniksen kannalta on äärimmäisen tärkeää ja hienoa, että Kontinen on menestynyt vähintäänkin kiitettävästi. Nelinpelin näkyvyydessä korostuvat erilaiset vedonlyöntiyhtiöt, sillä televisiossa maksukanavatkin näyttävät niitä heikosti. Suomalaispelaajat ja etenkin suomalaisnuoret tarvitsevat Kontisen kaltaisia esikuvia. Lisäksi tennis on vasta-alkajille yleensä hieman halvempi harrastus verrattuna esimerkiksi jääkiekkoon, mikä tekee tenniksestä entistä mielekkäämpää.

Tennis live stream kuuluu Unibet-TV tarjontaan. Mukana myös jalkapallo, jääkiekko, NBA ja monet muut streamit.

NBA live stream

NBA, kokonaiselta nimeltään National Basketball Association on Pohjois-Amerikassa pelattava koripallosarja. NBA:ssa pelaa vuosittain 30 joukkuetta, joista suurin osa on kotoisin Yhdysvalloista. Mukana on yksi joukkue myös Kanadasta. NBA on perustettu kesäkuun kuudentena päivänä vuonna 1946, ja nykyinen nimi tuli käyttöön vuonna 1949.

Historia

Ensimmäisen kerran NBA:ssa pelattiin marraskuussa vuonna 1946. Tuolloin Torontossa pelasivat vastakkain Toronto Huskies sekä New York Knickerbockers. Nykyäänhän edellämainittuja joukkueita ei ole olemassa, vaan Toronto on muuttunut Toronto Raptorsiksi ja New York on muuttunut New York Knicksiksi. Mikäli palaamme vielä vuoteen 1946 ja ensimmäiseen kauteen, silloin mukana oli ainoastaan 11 joukkuetta, jotka pelasivat keskenään 60 ottelun runkosarjan. Sarjan ensimmäisen mestaruuden vei Philadelphia Warriors, joka kaatoi finaaleissa Chicago Stagsin helposti otteluvoitoin 4-1. Ennen nykyistä ottelumääräähän NBA:ssa on tehty useampia muutoksia, sillä esimerkiksi kaudeksi 1947–1948 runkosarjan pituus muutettiin 48 otteluun matkustuskustannusten vähentämiseksi.

Nykyiseen joukkuemäärään eli 30:een sarja kasvoi kaudeksi 2004–2005. Samalla koko liigan järjestelmää muutettiin niin, että kahdessa konferenssissa pelaavat joukkueet on jaettu kaikkiaan kuuteen divisioonaan. Kuten jo mainitsimme, nykyisistä joukkueista kanadalaista Toronto Raptorsia lukuun ottamatta kaikki ovat yhdysvaltalaisia. Ensimmäisestä kaudesta asti samassa kotikaupungissa pelanneita joukkueita on nykyisin mukana enää kaksi, Boston Celtics ja New York Knicks. Lisäksi sarjan alkuperäisiä joukkueita on Golden State Warriors.

Pelisysteemi

NBA:ssa pelataan 82 ottelun mittainen runkosarja. Sen jälkeen pudotuspeleihin etenee niin itäisestä kuin läntisestä konferenssista kahdeksan parasta joukkuetta. Joukkueet pelaavat runkosarjassa 41 koti- ja vieraspeliä. Jokainen kohtaa vieraan konferenssin joukkueet kahdesti, ja oman divisioonan joukkueet kohdataan neljästi. Lisäksi oman konferenssin vieraiden divisioonien joukkueista kohdataan osa kolmesti, osa neljästi.

Pudotuspeleissä toisensa kohtaavat parit asetetaan sillä tavalla, että divisioonan voittajat sekä konferenssin seuraavaksi parhaalla voittosuhteella pelannut ryhmä sijoitetaan pistejärjestyksessä konferenssinsa kaaviossa neljälle ensimmäiselle sijalle ja konferenssin muut jatkoon päässeet miehistöt niiden alle pistejärjestyksessä. Seuraavilla pudotuspelikierroksilla parit asetetaan samalla menetelmällä.Pudotuspelisarjojen voittajat ratkaistaan paras seitsemästä -pelijärjestelmällä, joten jatkopaikkaan vaaditaan siis neljä voittoa. Koko sarjan mestaruuden ratkaisevat itäisen ja läntisen konferenssin voittajat.

Tähdistöviikonloppu

Helmikuussa hetkellisesti ei pelata NBA:ta, sillä tähdistöviikonloppu valtaa tuolloin koripallon huomion keskipisteen. Kannattajat äänestävät NBA:n tähdistöotteluun aloitusviisikon. NBA:n tähdistöviikonloppuna pelataan myös Rookie Challenge, jossa parhaat tulokkaat ja parhaat toista kauttaan NBA:ssa pelaavat koripalloilijat iskevät yhteen. Lisäksi viikonloppuna käydään muun muuassa donkkikilpailu, Skills Challenge, kolmen pisteen heittokilpailu ja niin edelleen. Mukana on julkkistenkin oma tähdistöottelu.

Menestyneet seurat

NBA:n hallitseva mestari on Golden State Warriors, joka voitti alkukesästä vuonna 2017 finaalisarjan Cleveland Cavaliersia vastaan. Oaklandilaiset pääsivät juhlimaan sarjan mestaruutta myös vuonna 2015. Viime vuosien aikana myös Cleveland Cavaliers, San Antonio Spurs ja Miami Heat ovat päässeet juhlimaan mestaruutta. Eniten mestaruuksia on Boston Celticsillä, mutta heillä on mennyt viime vuosina huonosti. Viime mestaruudesta on aikaa lähes toistakymmentä vuotta. Sama koskee Los Angeles Lakersia.

Palkinnot

Jokaisen NBA-kauden jälkeen annetaan 12 palkintoa eri saavutuksista. Niistä merkittävin on Larry O’Brien Championship Trophy, mikä annetaan NBA:n mestaruuden voittaneelle. Muita palkintoja ovat esimerkiksi All-Star Game Most Valuable Player, mikä annetaan tähdistöottelun arvokkaimmalle pelaajalle ja NBA Coach of the Year Award, jolloin palkitaan vuoden valmentaja. Maurice Podoloff Trophy on kyseessä, kun palkitaan liigan arvokkain pelaaja. Unohtamatta ei voi olla finaaliotteluiden parasta pelaajaakaan, jolloin palkinto on NBA Finals Most Valuable Player Award. Lisäksi kauden parhaista pelaajista muodostetaan tähdistökentälliset, tulokkaiden tähdistökentälliset ja puolustuspelaajien tähdistökentälliset.

Suomalaiset NBA:ssa

Suomalaisista NBA:han on varattu yhteensä seitsemän pelaajaa. Heistä ensimmäinen on ollut Kari Limo, joka joka varattiin vuoden 1969 varaustilaisuudessa 97:ntenä varauksena. Tähän mennessä Lauri Markkanen on ollut viimeisin suomalaisvaraus, ja Markkaselta odotetaan tulevaisuudessa Suomen koripalloilun yhtä kirkkainta tähteä. Minnesota Timberwolves varasi nuoren suomalaisen Chicago Bullsille vuonna 2017.

NBA:n näkyvyys Suomessa 2020 – 2021

NBA:n tv-oikeudet ovat Nelonen medialla, joka lähettää maailman kovatasoisinta koripalloa Ruutu+Urheilu -kanavilla. Yleensä lähetyksiä tulee viikossa muutaman kappaleen. Mikäli haluaa nähdä NBA:ta huomattavasti enemmän, se onnistuu helposti erilaisten vedonlyöntiyhtiöiden kautta. Useampi vedonlyöntiyhtiö näyttää jokaisen NBA-ottelun live streamina. Voit katsoa pelkästään live streamia tai testata onneasi vedonlyönnissä.

NBA live stream on osa Unibet-TV:tä, samoin kun aikaisemmin mainittu tennis ja myöhemmin mainittavat SHL ja CHL jääkiekko, NBA koripallo, MLB, jalkapallo, darts ja monet muut urheilut!

SHL ja CHL jääkiekko live stream

Jääkiekko on joukkueittain pelattava peli, jota pelataan nimensä mukaisesti jääkiekkokaukalossa. Jääkiekossa kentällä yhtäaikaa on molemmista joukkueista viisi kenttäpelaajaa ja yksi maalivahti. Halutessaan maalivahdin voi ottaa vaihtopenkille, jolloin kenttäpelaajina voi olla kuusi henkilöä. Jääkiekossa normaalisti joukkueeseen kuuluu kolmesta neljään kentällistä pelaajia yhdessä kahden maalivahdin kanssa. Kokoonpanoon voi merkata halutessaan 13. hyökkääjän, kolme pakkiparia ja yhden lisäpuolustajan.

Jääkiekossa molemmilla joukkueilla on oma kenttäpuolisko. Lajissa ottelu alkaa, kun kiekko tiputetaan tuomariston toimesta keskiympyrässä olevalle pisteelle. Sen jälkeen molemmat joukkueet pyrkivät pääsemään vastustajan maalille, jonka edessä on maalialue. Maali on yleensä metallikehikko, jossa on verkko joka paikassa lukuunottamatta etupuolta. Joukkueista se voittaa, kumpi onnistuu tekemään enemmän maaleja. Mikäli 60 minuuttisen varsinaisen peliajan jälkeen ollaan tasatilanteessa, pelataan jatkoaika tai jatkoerä. Käytössä on lisäksi voittomaalikilpailukin.

Jääkiekko Suomessa

Suomen Jääkiekkoliitto on perustettu vuonna 1929, ja sen puheenjohtaja on Harri Nummela. Suomen Jääkiekkoliitto on yksi Suomen suurimmista urheilujärjestöistä. Sillä on kymmeniä tuhansia lisenssipelaajia ympäri Suomea. Maan Jääkiekkoliitto vastaa Suomen jääkiekkomaajoukkueesta ja kansallisesta kilpatoiminnasta lukuunottamatta Liigaa, jolla on oma hallituksensa. Suomen Jääkiekkoliiton painopistealueet ovat muun muuassa valmennuksen kehittäminen, kansainvälinen menestyminen maajoukkuetasolla sekä nuorille mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa.

Suomessa Liiga on korkein sarjataso. Sen hallitseva mestari on Tappara, joka voitti edellisen kauden finaalisarjassa KalPan. Liiga perustettiin vuonna 1975 korvaamaan vanha SM-sarja, jota pelattiin vuosina 1928–1975. Liiga toimii nykyvuosina erillään Suomen jääkiekkoliiton toiminnasta. Liigassa pelaa nykyään 15 joukkuetta, mutta tulevaisuudessa siellä saattaa pelata vielä yksi joukkue enemmän. Liigassa eniten mestaruuksia on Tapparalla ja TPS:llä, mutta heistä vain Tappara on ollut viime vuosina sarjan parhaimmistoa. Liigassa nykyisenä puheenjohtajana toimii Riku Kallioniemi.

Suomen toiseksi korkein sarjataso on Mestis, jonka voittajalla on mahdollisuus anoa lisenssiä Liigaan. Mestiksen taso on heikentynyt, kun useita joukkueita on nostettu pelaamaan Liigaan, mutta se on yhä loistava ponnahduslauta suurempiin sarjoihin. Mestiksessä hallitseva mestari on SaPKo, kun taas eniten mestaruuksia on Jukureilla. Joukkueita Mestiksessä on nykyään 13 kappaletta. Viime kaudella Mestiksessä nähtiin ensimmäistä kertaa Espoo United -niminen ryhmä, jonka tavoite on nousta pian Liigaan.

Kansainvälinen jääkiekko

Kansainvälisen Jääkiekkoliiton puheenjohtaja on sveitsiläinen René Fasel. Kansainvälisen jääkiekkoliiton lyhenne on IIHF. Olympialaisissa jääkiekkoa on pelattu vuodesta 1920 alkaen. Jääkiekossa tärkeimmät kilpailut olympialaisten lisäksi on MM-kisat, jotka pelataan joka vuonna. Seuraavat MM-kisat pelataan Tanskassa. Lisäksi NHL on maailman kovatasoisin jääkiekkosarja, ja se arvostetaan monesti tärkeämmäksi kuin maailmanmestaruus. Muistetaan myös, että IIHF:n lajivalikoimaan kuuluu rullakiekkokin, jonka maailmanmestaruuskilpailut se järjestää vuosittain.

NHL-joukkueiden kesken järjestetään kesäisin varaustilaisuus, jossa varataan nuoria pelaajia ympäri maailmaa. Varaustilaisuudessa on seitsemän kierrosta. Varausjärjestys sovitaan painotetussa arvonnassa, jossa NHL:ssä viimeiseksi sijoittuneella ryhmällä on paras mahdollisuus saada ensimmäinen varausvuoro itselleen. Lähes jokaisella pelaajalla on haaveena päästä pelaamaan NHL-jäille. Sarjan hallitseva mestari on Pittsburgh Penguins. He voittivat finaalisarjassa Nashville Predatorsin.

Suuria jääkiekkoliigoja NHL:n lisäksi ovat erityisesti KHL, SHL ja Liiga. Viime vuosien aikana kansainvälistä jääkiekkoa on kehitetty Mestarien liigan merkeissä, jota pelataan myös alkavalla kaudella. Mestarien liigassa ei ole mukana joukkueita Venäjältä, mutta sen sijaan Ruotsista, Suomesta, Tshekistä ja useasta muusta maasta kylläkin. European Trophya pelattiin vuosina 2010–2013, ja siitä kehitettiin Mestarien liigaksi nimitetty turnaus.

Lukuisat suomalaispelaajat ovat menestyneet kansainvälisessä jääkiekkoiluissa erinomaisesti. Teemu Selänteen, Saku Koivun, Jari Kurrin, Teppo Nummisen, Jere Lehtisen ja kumppaneiden lisäksi uudesta sukupolvesta erityisesti Patrik Laine ja Rasmus Ristolainen tulevat kantamaan isoa vastuuta myös Suomen maajoukkueessa. Mainitaan vielä Kimmo Timosen nimi, sillä hän on paras suomalainen NHL-pelaaja, jonka ei koskaan pitänyt edes pystyä pelaamaan NHL:ssä pienen kokonsa vuoksi.

Naisten jääkiekko

Suomen naisten jääkiekkomaajoukkue on voittanut kymmenen kertaa pronssimitalin maailmanmestaruuskilpailuissa. Joukkueen päävalmentaja on huhtikuussa vuonna 2014 nimetty Pasi Mustonen, ja maaliskuussa vuonna 2016 ilmoitettiin Mustosen valmentavan joukkuetta vielä vuosina 2017-18. Naisleijonissa eniten otteluita on pelannut Karoliina Rantamäki.

Jääkiekon naisten SM-sarja on naisjääkiekon korkein sarjataso Suomessa, ja sitä on pelattu kaudesta 1982–1983 lähtien. Joukkueita on kahdeksan kappaletta. Blues hallitsi naisjääkiekkoilua Suomessa koko 2000-luvun, sillä se voitti ennätykselliset seitsemän perättäistä mestaruutta vuosina 1999–2005. Keväällä 2011 Kanadan suomalaisyhteisö lahjoitti kiertopalkinnoksi Naisten SM-sarjan voittajapokaalin, Aurora Borealis -maljan. Keväällä 2017 naisten SM-sarjan mestaruuden nappasi Kärpät.

Naisten jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut on kilpailtu vuodesta 1990 alkaen. Kanadalla ja Yhdysvalloilla on ollut täydellinen hallinta naisjääkiekon maailmanmestaruuskilpailuissa. Vuoden 2003 naisten MM-kisat peruttiin, sillä SARS-epidemia levisi kilpailujen isäntämaaksi valitussa Kiinassa. Tulevia naisten MM-kisoja ei järjestetä naisten talviolympialaisturnauksen takia. Vuonna 2019 ne pidetään Suomessa.

Jääkiekkoilun televisiointi

Suomessa jääkiekkoa voi seurata niin ilmaiskanavilta kuin useilta maksukanavilta. Liigan televisiointioikeudet kaudelle 2017-2018 kuuluvat Nelonen Medialle, mutta sitä seuraava kausi on ensimmäinen kerta, kun Telia näyttää Liigan ottelut. Leijonien otteluita voi seurata ilmaiseksi Ylen ja Cmoren kautta, mutta MM-kisat näytetään lähinnä Cmoren maksukanavilla. World Cupin televisiointioikeudet on nykyään Viasatilla.

Jääkiekon Mestarien liiga näkyy muutamilla vedonlyöntiyhtiöillä ilmaiseksi, kunhan pelitilillä on vähintään sentti rahaa. Mestarien liigan pääsponsoreihin lukeutuu Nordicbet. Mestarien liigaa voi seurata myös Cmorelta, jolla on sen lähetysoikeudet televisiossa. Muista isoista jääkiekkosarjoista NHL ja KHL näytetään Viasatin kanavilla. Mestistä voi seurata yksittäisten otteluiden merkeissä Yleltä. Lisäksi naisten MM-kisat ja nuorten useampien eri ikäluokkien MM-kisat näytetään niinikään Ylellä.

Jääkiekko live stream kuten CHL ja SHL kuuluvat Unibet-TV valikoimaan, aivan kuten myös tennis, jalkapallo, darts, MLB, NBA koripallo ja monet muut urheilu streamit eli lähetykset!

Darts live stream

Dartsin historia. Dartsissa on kyse urheilulajista, jossa erikseen valmistettuja darts-tikkoja heitetään pyöreään tauluun. Dartsista on muodostunut hyvin suosittu urheilulaji erityisesti Isossa-Britanniassa, Alankomaissa ja Skandinaviassa. Nykyaikainen darts kehittyi vasta 1800 – 1900- lukujen vaihteessa, mutta ensimmäinen maininta dartsista löytyy Englannista jo vuodelta 1314. Lisäksi 1600-luvulla huhupuheiden mukaan brittiläiset pyhiinvaeltajat Atlanttia ylittäessään Mayflower-aluksella pelasivat dartsia. Aikoinaan heittoetäisyyden ensimmäinen standardi oli noin yhdeksän jalkaa ja se saatiin ”Hockey & Son” panimon kolmen olutkorin ollessa peräkkäin. Heittomatka oli pitkä ja tason nostamiseksi  toisen panimon olutkoreja laitettiin kolme tai jopa neljä peräkkäin.

Dartsin säännöt

Dartsissa taulu asetetaan seinälle sillä tavalla, että keskusta on 1,73 metriä lattiasta. Keskustaa kutsutaan myös häränsilmäksi. Heittoetäisyys on 2,37 metriä taulun etureunasta. Dartsissa ideana on se, että kaksi joukkuetta tai pelaajaa heittävät vuorotellen kolme tikkaa kerrallaan, ja ja siinä pistelasku perustuu tikkojen osumiseen taulun eri sektoreihin. Mitä korkea-arvoisempaan sektoriin osuu, sen enemmän siitä saa pisteitä. Sektoreita on normaali, tupla ja tripla. Tupla on kehän ulkolaidalla oleva kehys ja tripla, eli 3-kertainen pistemäärä on taulun keskikierroksella oleva rengas. Keskustan ulkorengas on 25 pistettä ja häränsilmä on 50 pistettä.  Hyvä heittäjä käyttää luonnollisesti mahdollisimman vähän tikkoja, jotta peli menee poikki.

Dartsissa pelimuotona toimii useimmiten 501-pelimuoto, jossa tulos vähenee sen mukaan miten heittää pisteitä. Dartsissa pelin pystyy katkaisemaan, eli legin saavuttamalla heittäen tuplan tai häränsilmän. 501-pelimuodon voi saada minimissään poikki yhdeksällä tikalla, jonka itseasiassa kaksi suomalaista dartsin ammattilaista on vuosien varrella onnistunut suorittamaan. Niistä jälkimmäinen on tapahtunut 2000-luvun alussa. Englantilainen John Lowe oli ensimmäinen, joka onnistui vuonna 1984 MFI World Matchplayn televisioidussa kisassa heittämään 501-pelin poikki yhdeksällä tikalla saaden palkinnoksi tuolloin reilut 100 000 puntaa.

Järjestöt

Maailma Dartsliitto WDF, Ammattilaisten liitto PDC sekä Britannian kansallinen dartsliitto BDO kuuluvat Dartsin merkittävimpiin järjestöihin. Suomessa on toiminnassa Suomen Dartsliitto, ja se on perustettu vuonna 1977. Vanhin dartsin isoimmista järjestöistä on vuonna 1973 perustettu BDO, mutta WDF on ainoastaan kolmea vuotta nuorempi. WDF omaa tälläkin hetkellä satojatuhansia rekisteröityneitä pelaajia ja siihen kuuluu puolen sataa eri jäsenvaltiota.

Monen muun lajiliiton tavoin myös WDF:n tavoitteena on saada darts olympialajiksi. Dartsin suosio on vahvassa kasvussa, ja niinpä erityisesti Briteissä monet urheiluvaikuttajat suorastaan vaativat, että peli saadaan mukaan olympialaisiin. Vaatimus tuskin toteutuu ainakaan hetkeen, sillä seuraavien kesäolympialaisten lajit on lyöty lukkoon. Monet urheiluvaikuttajat uskovat, että jos darts olisi olympialaji, miljoonat 15–65-vuotiaat voivat haaveilla olympiavoitosta.

Tärkeimmät kilpailut

Dartsissa merkittävimmät kilpailut nykyään ovat Uk Open, World Matchplay, PDC Euroopan mestaruuskisat, SkyBet World Grand Prix, PDC Maailmanmestaruus, Players Championship, Grand Slam of Darts, PDC Pro Tour, Premier League sekä World Cup parittomina vuosina. BDO järjestää myös hiukan pienempiä turnauksia, mutta erityisesti Suomen kaltaisissa maissa lähinnä suurimmat kilpailut keräävät kiinnostuksen. Yksi tärkeistä ja pitkäaikaisista sponsoreista on vedonlyöntiyhtiö Ladbrokes, ja MM-turnaukseen viitataankin joskus vain sponsorin nimellä.

Parhaat pelaajat

Tärkeimmät järjestöt ylläpitävät dartsissa omia rankinglistojaan. Pitää kuitenkin huomioida, että WDF:n ja BDO:n listat eroavat hieman toisistaan erilaisten kriteereiden takia. Siitä huolimatta järjestökaksikko tekee runsaasti yhteistyötä dartsin kehittämisessä. Viime vuosina dartsia hallinnut Phil Taylor on otteluissaan toistuvasti yltänyt yli 110 pisteen heittokeskiarvoihin, ja yksi vaihtoehtoinen tapa pelaajien vertailuun onkin otteluissa saavutettu heittokeskiarvo.

Maailman dartskisoja hallitsevat nykyään Michael Van Gerwen, Phil Taylor, Adam Lewis sekä Dave Chisnall, kun taas parhaat suomalaispelaajat ovat Ulf Ceder, Kim Viljanen, Tatu Pehkonen, Marko Kantele ja Veijo Viinikka. Naisista on hyvä mainita ainakin nimet Kirsi Viinikainen, Lumi Silvan ja Kaisu Rekinen. Parhaat dartsin pelaajat tienaavat hyvin, sillä esimerkiksi maailmanmestaruudesta saa useamman sadan tuhannen palkintopotin. Suomessa Eurosport tarjoaa lähetyksiä dartsista, ja se tarjoaa uusille pelaajille helpon tavan kiinnostua pelistä lisää.

Golf live stream – toisinaan mukana myös snooker

Snooker live stream, Golf ja paljon paljon muuta.

Näin ollen Unibet-TV tarjonta sisältää darts live streamit, mutta myös paljon muuta. Jääkiekko eli CHL ja SHL live stream, tennis, jalkapallo, NBA koripallo ja MLB. Tästä listasta puuttuu kuitenkin paljon, sillä Unibet-TV tarjonta on erittäin laaja. Mm. koripallon NBA live stream on erittäin suosittu, mutta niin on myös jalkapallo ja tennis, joiden valikoima on erittäin laajaa.

Setunne.com – urheilu live streamit 2021.

  • Unibet-TV – La Liga, Serie A, CHL, tennis, snooker ja paljon muuta tarjonnassa ilman veloitusta! Pelitilillä tulee olla kuitenkin vähintään 0,10€ rahaa. Vain aikuisille K-18. 

HUOM! Alta löydät keskustelun, jonka lisäksi 777 kasinotarjoukset chat tarjoaa myös live streamejä urheiluun.