Uusi harrastus kuvioissa

Tiedättehän sen kaverin, jonka kanssa aina kun näette, ette keksi oikeastaan mitään muuta tekemistä kuin alkoholin kittaaminen. Sitten sitä kaveria joskus välttelee ja sitten taas joskus näkee sitä, ajatellen, että ehkä tällä kertaa ette kuitenkaan juo kaljaa, koska näinhän te lupasitte. Sitten heräätte taas krapulassa jostain.

Noh, itselläni on sellainen kaveri ja oikeastaan vuosia homma mennyt noin. Nyt sitten tuossa jonkin aikaa sitten ollaan ihan oikeasti onnistuttu tekemään jotain muuta, nimittäin aloitettiin sulkapalloharrastus. Molemmat siis olemme tahoillamme ihan urheilullisiakin, mutta jostain syystä kahdestaan ainoa harrastus on ollut ihan muu kuin urheilu.

Kummallakaan ei lajista ole sen kummempaa kokemusta, joten oli ihan mukava päästä jonkun uuden lajin pariin. Sen verran molemmat oli sitä tehneet, mitä nyt jossain takapihalla käydään lätkimässä.

Sulkapallo ei ole ihan niin helppoa kuin voisi ehkä kuvitella, vaan kyllä sekin vaatii osaamista, varsinkin jos pelaa sellaista vastaan, joka osaa. Siinä menee oma pelaaminen äkkiä aikamoiseksi perässä juoksemiseksi, kun toinen pesee juoksemisellasi lattiaa.

Mainittakoon, että se on myös todella hyvää kuntoilua. Mittasimme kerran ja tunnin aikana poltimme noin 400 kcal, eli kyllä siinä tosiaan lähtee niin sanotusti läski liikkumaan.

Se on myös todella kivaa pelata kaverin kanssa, sillä naurussa on välillä pitelemistä ja sosiaalisuus on aina hyvästä, varsinkin silloin, kun siitä ei tule krapulaa.

Mikäli siis kaipaat vaihtelua vaikka perus kuntosalitoimintaan, suosittelen ehdottomasti tätä. Kyllä yhden kaverin aina mukaansa helposti saa.