Kauneutta ruoka-aineista

 

Moni on varmasti ostanut kookoksen tuoksuista vartalovoidetta, kahvin tuoksuista vartalokuorintaa. Mitä jos kokeilisit näitä raaka-aineita ihan luonnollisena. On monia ruoka-aineita, mitkä sopivat täydellisesti kauneuden hoitoon. Mikä parasta niissä ei ole mitään ylimääräisiä kemikaaleja, mitä voi olla monissa kosmetiikka tuotteissa. Nämä ovat myös todella halpoja vaihtoehtoja.

Kookosöljy:

Kookosöljy on super! Se käy mihin vaan. Meikkien pesuun ja kosteuttamiseen. Itse rasvaan kropan usein kookosöljyllä, myös laitan sitä ripsiin päivittäin ripsiin vahvistamaan niitä. Se toimii myös after sheiverinä.

lisätietoa linkissä:https://www.menaiset.fi/artikkeli/tyyli/kauneus/hierontaan_hampaille_ja_kynsienhoitoon_14_tapaa_kayttaa_kookosöljyä

Hunaja:

Itse käytän hunajaa yleensä kasvonaamiossa ja kuorintojen raaka-aineena. Pelkkä hunaja naamalla 15-20min tekee ihostani mukavan pehmeän ja puhdistaa. Kokeile sama juttu saunassa! Saat super pehmeän ihon.

https://www.mtv.fi/lifestyle/hyvinvointi/artikkeli/hunaja-on-todella-tehokas-kauneudenhoidossa-nappaa-parhaat-vinkit/4361334 

Kahvi:

Kahvinporot on hyvä kuorinta-aine. Se voi olla aika raju kasvolle, joten sitä en suosittele niin usein. Se on kropalle hieman parempi. Sekoita hunaja ja kahvi sekaisin niin saat samalla kuorivan, puhdistava ja uusivan myös ihanan tuoksuisen kasvonaamion.

https://www.google.fi/amp/s/askelterveyteen.com/nain-kaytat-kahvia-kauneudenhoidossa/amp/

Kananmuna:

Omassa käytössä kananmuna ravitsee ja hoitaa hiuksiani. Niin on saatu kaksihaaraiset karsiutumaan. Sekoita 1 kananmuna ja 1rkl oliiviöljyä keskenään laita hiuksiin ja annan vaikuttaa n. 30minuuttia. Sitten pese hiukset normaalisti shampoolla ja hoitoaineella normaalisti. 

https://www.google.fi/amp/s/askelterveyteen.com/puhdistava-kiinteyttava-kasvonaamio-kananmunasta/amp/

Muistakaa, että kauneus lähtee sisältä. Syökää puhtaasti niin iho ja hiukset kukoistavat 🙂


  1. Valitse haluamasi ilmaiskierrokset
  2. Siirry kasinolle ja rekisteröidy
  3. Kokeile onneasi ilman talletusta
  4. Ilmaiskierrokset uusille asiakkaille


LIFESTYLE BLOGGER: reseptejä, matkailua ja kauneudenhoitoa :)
Instagram : @petrajosefinaa
Food instagram: @food_by_twins

Edellinen kirjoitus

Kanapizza (gluteeniton porkkanainenpohja)

Ruokasooda Kokemuksia Omassa Elämässä
Seuraava kirjoitus

Ruokasooda kokemuksia

Uusimmat Treeniblogit

Viikko 8

Nothing to see here..! 😀 Ei siis todellakaan mitään raportoinnin arvoista viime

Työntekijän muistaminen

Monesti esimerkiksi opettajille ja päiväkodin tädeille ostetaan pieniä lahjoja jouluksi.Kiitoksena kuluneesta lukukaudesta.Olen