Aloita blogin pitäminen helposti

Meille ovat kaikki tervetulleita – aihe on vapaa, joten heti alkuun, tervetuloa! Idea on, että tukea ja apua saa, jos tarvitsee ja että aloittaminen olisi erittäin helppoa. Voit kokeilla yhdellä kirjoituksella tai jatkaa pidempään. Kirjoitukset näkyvät aina sivuillamme eikä niitä poisteta ellei kyseessä ole jotain laitonta, törkeää mainontaa tai muuten moraalitonta.

Helpointa on aloittaa bloggaaminen näin:

  1. Mieti käyttäjänimi, jolla haluat, että kirjoituksesi näkyy. Se voi olla oma nimesi tai jokin muu. Esimerkiksi Tytti, Tytti Pelkonen, Miehen näkökulma, Reseptihirmu, Superbodari, Enkeli tai lähes mikä vaan.
  2. Kirjoita meille viesti Facebookin tai Instagramin kautta. Kerro käyttäjänimi, jota toivot ja mielellään myös oma sähköpostiosoitteesi, mutta se ei kuitenkaan ole pakollista.
  3. Laitamme kaiken teknisellä puolella kuntoon puolestasi, jonka jälkeen lähetämme yksinkertaiset ohjeet, miten voit aloittaa. Kiire ei ole ja voit aina lähettää uusia viestejä meille, mikäli Sinulla on kysyttävää. Haluamme todellakin, että kaikki sujuu helposti ja vaivattomasti.

Tervetuloa joukkoon mukaan!